Izvor:
17.09.2019 u 19:41
0

DRASTIČNA PROMENA: Poznata manekenka i rijaliti zvezda promenila boju kose zbog potrebe snimanja modnih kampanja! (FOTO)

Pojavom na reviji je iznenadila sve prisutne kada se pojavila sa drastično promenjenom bojom kose.

Nakon što je 23 godine bila brineta, Kendal Džener, je rešila da postane zanosna plavuša.

Najpoznatija manekenka današnjice i rijaliti zvezda je rešila da se poigra sa svojim imidžom i pojavi u potpuno novom svetlu.

Ona je dugo bila je verna smeđoj kosi, ali je za potrebe predstavljanja nove Berberi kolekcije bila je spremna da , po prvi put u životu, drastično promijeniti imidž.

U modnoj industriji od manekenki i modela se često zahteva promena izgleda za potrebe snimanja modnih kampanja ili za modne revije, a čini se da se Kendal nije dugo dvoumila kada su isto zatražili od nje.

Izvor:Kurir
Foto:Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter