Izvor:
15.09.2019 u 14:51
0

POZNATA PEVAČICA PRIZNALA: Bila sam malo kao muško! (FOTO)

Jadranka Barjaktarović prošetala je kroz rodno Berane i pokazala sa kojih mesta pamti najlepše, ali i najtužnije uspomene.

-Živela sam sa roditeljima, dve sestre i brat i bilo nam je prelepo. Ovde se nije ništa promenilo. Jako bezbrižno i lepo detinjstvo, mnogo smo se igrali, stalno smo bili napolju, od ujutru do uveče kada ne idemo u školu. Moja porodica je patrijarhalna, moj otac je bio protiv toga da se bavim ovim poslom, ali je sudbina bila jača. Prvi posao imala sam u hotelu-rekla je Jadranka, koja je otkrila i da je kao mlađa bila muškobanjasta.

– Trenirala sam streljaštvo, pamtim ovo mesto po treninzima. Trenirala sam i tenis i rukomet i košarku i fudbal. Roditelji mi nisu dozvoljavali da putujem, a uvek sam volela sport. Imam i jednu neprijatnu priču iz škole. Išla sam na hor i nije me volela nastavnica, bila sam malo kao muško. Nije me doživljavala kao žensko da budem u horu, to mi je bilo žao što nisam išla- priznala je ona

Kasnije je i otkrila da se kupala u reci kada je bila mala, pa i zamalo udavila.

Izvor: Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter