Izvor:
10.09.2019 u 07:29
0

ZABELEŽEN SNIMAK GRUOVE POGIBIJE: Poslednji dani života slavnog repera! (VIDEO)

Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život juče u Zemunu tokom vožnje kajta i iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje dece, sina Vuka i Relju.

Na Fejsbuku se pojavio snimak za koji se veruje da su poslednji trenuci poznatog srpskog repera sasvim slučajno zabeleženi kamerom!

Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting. Košava je inače veoma opasna za vožnju, pa je za eventualnu hitnu intervenciju neophodan minimum čamac.

– Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov – rekao je očevidac.

Prema njegovim rečima, Gru je bio odličan vozač.

Reperovo telo je nekoliko sati ležalo je u čamcu kojim je izvučen na obalu. Policija je obavila uviđaj, nakon čega su stigli mrtvozornici i odneli telo repera.

Alo
Video: Facebook/Саватије Мирић

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter