Izvor:
04.09.2019 u 14:25
0

ZANOSNA TRUDNICA NINA SENIČER: OTKRILA POL bebe!

Divna voditeljka i glumica je priredila Bejbi šauer žurku, na kojoj je njena prijateljica otkrila pola bebice koju Nina očekuje.

Lepu Novosađanku Ninu Seničar (33) srpska javnost zna kao voditeljku kviza "Ja volim Srbiju" i glumicu, a karijeru je počela kao model za kupaće kostime. Voleo je Ninu svojevremeno i italijanski pop star Eros Ramacoti, pa britanski glumac i model Dominik Adams, ali je ona, pre četiri i po godine, srce poklonila afroameričkom glumcu Džej Elisu (37), sa kojim će uskoro dobiti prvo dete.

Trudna Nina je pred porođaj sa najbližim prijateljicama napravila žurku, na kojoj je dobila mnogo neophodnih stvarčica za bebu. Tom prilikom otkrila je da će Džej i ona dobiti devojčicu, kojoj će dati ime Nora. Delić atmosfere sa žurke u čast naslednice, na društvenim mrežama podelila je Ninina drugarica Samanta.

yumama.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter