Izvor:
03.09.2019 u 17:25
0

NAJKRAĆI ESTRADNI BRAKOVI: Neki parovi nisu izdržali čak ni mesec dana!

Poznate ličnosti sa estrade imale su turbulencije u ljubavi, pa su se tako brakovi veoma brzo završavali razvodom.

Neki nisu potrajali na mesec dana, a iako su parovi tvrdili da se "ludo" vole, ipak nisu sačuvali zajednicu.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić je Jovanu Nikolić upoznao u rijaliti programu "Farma". Njih dvoje su tvrdili kako su zaljubljeni, a razišli su se nakon nešto više od tri meseca zajedničkog života. Jovana je u svom saopštenju upućenom medijima rekla kako je Danijel homoseksualac, dok je on za nju govorio da je divljakuša bez manira.

Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

Rukometaš i voditeljka tokom dve godine braka toliko su retko bili u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razlaza nisu ni govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

Dunja Ilić i Saša Grujić

Pevačica je šokirala domaću javnost kada je objavila da se udala za Sašu Grujića iz Vranja, za kog niko do tada nije čuo. U roku od nedelju dana od kako je upoznala Sašu Dunja se verila, u narednih mesec dana ona se udala, a razvela se nakon mesec i po dana braka.

Dado Polumenta i Selma Mekić

Dado i Selma su brak sklopili 2012. godine u Novom Pazaru, po islamskim običajima, ali se on nije dugo potrajao. Nakon samo pet i po meseci braka, pevač se razveo od svoje supruge, veroučiteljice Selme. Kako su mediji tada pisali, razlog njihovog razlaza bio je pevačev povratak izlascima, noćnom životu i fotografisanju sa nepoznatim devojkama.

Slađa Delibašić i Milan Pejović

Pevačica je nedavno sklopila brak sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem u nadi da prevelika razlika u godinama neće predstavljati problem. Međutim, prevarila se. Nakon nepunih godinu dana, pevačica se razvela od Milana jer on nije imao razumevanja za njenu preveliku ljubav prema deci i unucima.

Goca Tržan i Ivan Marinković

Pre par godina Goca je okončala četvorogodišnji brak sa Ivanom Marinkovićem. Nakon razvoda Marinković je izjavljivao da je prekinuo svaku komunikaciju sa bivšom suprugom, dok je pevačica bivšem partneru zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava kako bi prikupio medijsku pažnju.

kutir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter