Izvor:
03.09.2019 u 17:06
0

OVE SRPSKE LEPOTICE SU SE UDALE ZA MILIONERE: Preko trnja do zvezda! (FOTO)

Mnoge naše poznate dame imale su sreće u ljubavi, a reklo bi se i u tome da nađu gospodina pravog koji ima i dosta novca.

Jednom prilikom Jelena nekada Jakovljević, danas Bin Drai podelila je svoju tižnu poriču da sa pratiocima na instagramu u kojoj je ispričala kako je nekada živela i kako na izbor za mis na kom je učestvovala i pobedila nisu mogli da prate svi članovi njene porodice jer nisu imali dovoljno novca kako bi kupili karte za ulazak u centar Sava za sve.

Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje. Nisam plakala zato što sam postala mis, plakala sam jer sam gledala kako obezbeđnje ne da mojoj majci i mom bratu da uđu da prate proglašenje i vide makar mojukrunu. To mi je slomilo srce – istakla je tada Jelena.

Jelena je sad jedna od najbogatijih srpkinja koja se 2008. godine udala za arapskog šeika Saida bin Draia sa kojim ima troje dece.

Pored nje ima još Srpkinja koje su se bogato udale. Neke od njih su ostale u zemlji, dok su druge otišle daleko kod svojih ljubavi.

Ivana Berendika je bila pevačica tada popularne grupe "Models", a onda se udala za milijardera Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije Gugl.

Marija Karan se udala za Džoela Lubina, filmadžiju iz Los Anđelesa. Sa ovim holivudskim producentom dobila je sina.

Voditeljka Nikolina Pišek se udala za Vidoja Ristića sa kojim ima ćerku. Oni su 2013. godine napravili svadbu u Monte Karlu koja je trajala tri dana.

Anika Božić Al Saraj je uspešna manekenka koja se udala za princa Jusefa Al Saraja koji je rodom iz Palestine.

Elena Karić je ćerka naše poznate kreatorke Verice Rakočević koja se udala za Jugoslava Karića.

I za kraj,i najbogatija Srpkinja, Sandra Nikolić nekada, danas Meljničenko udata je za Andreja Meljničenka koji je ruski milijarder.

kurir.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter