Izvor:
03.09.2019 u 09:33
0

OVA PEVAČICA JE RODILA ĆERKU SA 19 GODINA: Sada smatra da to može biti velika prednost! (FOTO)

Bila je mlada mama, a sad smatra da to može biti velika prednost.

Katarina Ostojić Kaja je ćerku rodila sa svega 19 godina, ali iz ove perspektive vidi mnogo dobrih strana toga što je bila mlada mama.

Važno je biti prisutan u životu svog deteta i sve vreme imati otvoren odnos sa njim – istakla je 36-godišnja Kaja.

Prvo što sam naučila ćerku i prvo što je ona usvojila bilo je to da ona mora mami sve da kaže. Nikolina je sada zrela devojka sa kojom mogu da pričam o svemu. Ona je divno dete. Kada odem na roditeljski, postidim se od hvalospeva koje joj upućuju profesori. Ja sam u njenim godinama bila nestašna, kao tasmanijski đavo. Učila sam samo ono što me zanima, ali dobro je što su me roditelji upisali u muzičku školu, danas živim od toga – dodala je Kaja, pa zaključila:

Rano sam postala mama, nikako u godinama koje su najbolje za to. Ni uslovi u zemlji nisu bili dobri za podizanje deteta. Kada rodite dete, niste više sami i vaš život se menja iz korena, više nikada niste skroz mirni. Dobra stvar što sam dobila Nikolinu u 19. godini je to što je sada ona već devojka koja je iza sebe ostavila tinejdžerske bubice. Ne znam da li bih mogla da prolazim sve to ponovo ispočetka. Opet, ne odbijam ni tu mogućnost. Sve što je lepo dobrodošlo je u moj život, a ako se i ne desi, dobro mi je i ovako – zaključila je Kaja.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram Printscreen/Kaya_ostojic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter