Izvor:
02.09.2019 u 20:40
0

POVRATAK SERIJSKOG PRELJUBNIKA: Neverstvo isplivalo na površinu, Runi na sve načine pokušava da se opere!

Akterka događaja koji su uzburkali fudbalsku javnost pre dve nedelje, progovorila o vremenu provedenom s Vejnom Runijem.

Fudbaler Vejn Runi, koji je pre nekoliko godina trudnu suprugu Kolin varao sa prostitutkom, u centru je novog skandala nakon što je britanski tabloid objavio fotografije na kojima se vidi da je u hotel u Vankuveru ušao sa jednom, a izašao sa drugom nepoznatom cicom!

Poznati fudbaler, suprug, tata četvoro dece i serijski preljubnik, Vejn Runi (33), nedavno se oglasio povodom spornih fotografija i na svom Twitter profilu uputio poruku tabloidu kao i njegovim pratiocima, u kojoj tvrdi da je u pitanju nameštaljka i da nije prevario ženu – ovoga puta.

-Oni znaju da ovo nije istina i da nisam to uradio. Koriste moje ime i ime moje porodice da prodaju novine. Ništa se nije dogodilo između bilo koje devojke i mene to veče u Vankuveru. U lift nisam ušao sam sa devojkom koja je uslikana u lobiju hotela. Devojka koja je uslikana u klubu je bila samo jedna od mnogih koji su dobronamerno tražili autogram i da se slikaju sa mnom.

Ovde ćemo ga "prekinuti", jer se "devojka iz lifta" upravo oglasila i rekla "bila sam s Runijem u đakuziju".

Doduše, bilo je tu i drugih ljudi, ali dovoljno da svima bude jasno da Runi JESTE bio s devojkama u hotelskoj sobi.

Kara Granados ispričala je tabloidu sve o večeri koju je provela s Runijem i njegovim saigračima.

-Upoznali smo se u noćnom klubu, posle meča DC Junajteda u Vankuveru. Bila sam s prijateljicama u noćnom klubu kada su nam dali VIP sto pored Runijevog. Nisam obraćala pažnju ko je pored nas, ali sam onda zamalo prosula piće po jednom od njih, pa smo počeli da pričamo. Nisam znala ko je Vejn Runi, kasnije su mi rekli da je poznati fudbaler. Znam da sam ga zezala što je u sivom duksu s kapuljačom u noćnom klubu- rekla je Kara i otkrila kako je završila u "liftu" to veče, a onda i na naslovnim stranama svetske štampe.

-Runi i njegovo društvo, četiri saigrača, pozvali su nas u svoj hotel na đakuzi žurku. Svi su se opustili i zabavljali. Runi je uživao, bio je lepo raspoložen. Mislim da je samo želeo da se oseća kao normalan momak, a ne javna ličnost. Bila sam s drugaricama, skinuli smo se i ušli u đakuzi. I on je ušao, bio je u plavim gaćama. Oko pola 6 ujutru se žurka završila, Runi je zaspao, a ja sam spavala s jednim od njegovih drugara- rekla Kara, ne otkrivajući o kom Runijevom saigraču je reč.

Mondo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter