Izvor:
24.08.2019 u 17:17
0

DARKO LAZIĆ SPECIJALNO ZA HAPPY PORTAL: Pripremio je repertoar za Music Week! Priznao je da ima tremu! (FOTO)

Prvo veče prvog beogradskog izdanja festivala Music Week na Ušću proteklo je u odličnoj atmosferi u kojoj je uživalo 80.000 posetilaca.

Večeras se očekuje još više posetilaca, a nastupiće Hari Mata Hari, Nina Badrić, Lepa Brena, Aca Lukas i Darko Lazić, koji je pre par sati uradio i tonsku probu .

Specijalno za Happy portal, uzbuđen i nestrpljiv, Darko Lazić je iskoristio priliku da se slika i odgovori na par pitanja.

Priznao je da ima tremu i na samoj probi, a može da zamisli šta će tek večeras biti pred toliko ljudi.

-Ja ne važim za čoveka koji ima tremu, stvarno se ničega ne plašim, ali sam se sad malo uplašio, neka me trema uhvatila kad sam izašao na probu, mogu da zamislim šta će biti večeras- rekao je uzbuđeno Darko Lazić koji je upravo završio tonsku probu pred večerašnji nastup na Music Week-u.

Ovo je bila teška godina za pevača, ali isto tako i pozitivna. Siguran je da će ovo biti veoma emotivno veče.

-Sve te emocije posle svega što mi se izdešavalo, sad koncert na Ušću, zaista će ovo biti jedno emotivno veče za mene i za sve prisutne. Maksimalno ću se potruditi da otpevam što bolje jer ovo je jedna prilika koja ne sme da se propusti! Ovo je najveći nastup u mojoj karijeri- iskren je Darko, koji večeras na Ušću na scenu stupa u 3h posle ponoći.

Prvog dana Music Weeka Ušće je posetilo 80.000 fanova popularne muzike, a ista poseta očekuje se i večeras.

-Gledao sam kako je bilo sinoć i već sam se uprpio, tresem se još uvek da budem iskren, ali znam da će sve lepo proći i da neću razočarati svojim izborom pesama-kaže Lazić.

S obzirom na to da njegov nastup zatvara drugi dan festivala, nakon Harija Mata Harija, Nine Badrić, Lepe Brene i Ace Lukasa, Darko je, kako tvrdi, pripremio repertoar pun emocija, koje će podeliti s publikom za kraj večeri.

-Nisam hteo preterano da šaram-kaže Lazić i dodaje: -Biće osam mojih pesama, biće Šabanovih jer to najbolje radim, biće naravno i dve – tri Luisove, malo Matić, malo Samardžić, i biće jedno iznenađenje – jedna pesma koju niko neće očekivati večeras! Nešto malo drugačije, ali to je moja omiljena pesma- rekao je Lazić

Koje je to iznenađenje Lazić pripremio, videće svi koji večeras dođu na Ušće, a ulaz na festival je besplatan uz skinutu besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App.

-Neka ljubav pobedi!-poručio je Darko na kraju razgovora. Ono što je sigurno jeste da je spektakl od emocija zagarantovan i večeras, druge večeri Music Weeka.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter