Izvor:
22.08.2019 u 07:07
0

BIKOVIĆ NA CRNOJ LISTI: Glumac ugožava nacionalno bezbednost ZBOG OVOG! (FOTO)

Zbog ugrožavanja nacionalne bezbednosti.

Milošu Bikoviću zabranjen je ulazak u Ukrajinu.

Kao razlog je navedeno ugrožavanja nacionalne beznednosti.

Glumac se oglasio ovim povodom.

Najpoznatiji srpski glumac mlađe generacije Miloš Biković progovorio je o zabrani ulaska u Ukrajinu, koja ga je dočekala nespremnog, a ne krije da je i te kako iznenađen što se ovo dogodilo.

Milošu Bikoviću je zabranjen ulaz u Ukrajinu do daljnjeg, a glumac je otkrio šta misli o tome.

– Ovo mi se prvi put dešava, i nadam se poslednji. Nasmejao sam se, kako da reagujem na ovako nešto. Moram da priznam da nemam neku veliku želju da imam tamo – kazao je Biković, dodajući da je do sada bio u nekoliko navrata u Ukrajini.

Glumac je rekao i da ne razume zbog čega bi on bio pretnja po nacionalnu bezubednost Ukrajine i da je to za njega smešno i apsurdno.

– Ja jesam pretnja po bezbednost, ali svoju, ne nacionalnu bezbednost Ukrajine. Očigledno oni imaju neko objašnjenje – nasmejao se naš glumac.

Biković je objasnio da postoji ukrajinski sajt na kom su fotografije i datum rođenja svih ljudi koji su nepoželjni za ukrajinski režim, kao i izvod iz novina koji objašnjava zbog čega je određena osoba "neprijatelj".

– Ja sam navodno negde podržao neki antiukrajinski stav. Verovatno kad bih pročitao imalo bi još manje smisla – rekao je Biković.

Biković se u toku noći nekoliko puta oglasio na društvenim mrežama ovim povodom.

– Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže, ali na srpskom imamo izreku: Naljutio se kmet na selo, pa… Dalje znate i sami – naveo je on, između ostalog.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram / bikovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter