Izvor:
22.08.2019 u 05:13
0

KONAČNO REŠILA PROBLEM: Katarina Živković otkrila kako je smršala sedam kilograma! (FOTO)

Katarina Živković možda nikada nije izgledala kao danas, a to danas podrazumeva sedam kilograma manje.Ako se iko pita kako je došla do linije koju sada poseduje, ona kaže da je caka samo u disciplini i istrajnosti.

Naime, ona je promenila režim ishrane i počela je redovno da vežba.Kako je ispričala, sa 62 kilograma spala je na 55, i sve zahvaljujući tome što trenira tri puta nedeljno, koliko god može jede kuvano i smanjila je unos ugljenih hidrata. Uz to, ne pije gazirane sokove, ne konzumira slatko, a o prejedanju nakon spavanja – ni reči.

Kako je rekla, divan je osećaj kada odeš u krevet, a stomak ti nije pun, a ranije joj se to upravo dešavalo.Živkovićeva danas izgleda ovako.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter