Izvor:
14.08.2019 u 17:07
0

Žena sa najvećom godišnjom zaradom na svetu: Šta sve poseduje Lejdi Gaga! (FOTO)

Krajem 2018. i početkom 2019. godine, astrolozi su najavljivali velike promene i turbulentatn period. Kada je u pitanju pevačica Lejdi Gaga, njoj je ova godina definitivno najbolja.

Stefani Džoan Anđelina Germanota, koju ceo svet zna pod pseudonimom Lejdi Gaga, bavi se umetnošću i performansom čutavog života. Karijeru je započela sa četiri godine svirajući klavir, kada su je mnogi nazivali muzičkim čudom.

Sa 14 godina uveliko je nastupala u jednom noćnom klubu u Njujorku i to je definitivno bila odskočna daska za vrtoglavi uspeh koji je ubrzo doživela.

Dobila je značajno veći honorar, jer su je zapazile poznate ličnosti koje su ubrzo želele stalno da je slušaju.Danas u Las Vegasu zarađuje milione. Njene turneje uključuju najmanje 74 spektakularna performansa, a svaki joj donosi po milion dolara.

Njena zarada od filma "Grad greha" u kojem je igrala ruši sve rekorde. Treba napomenuti da su čak i velike zvezde poput Selin Dion, Eltona Džona i Britni Spirs retko uspevale da zarade 500.000 za noć, ali Gagi to baš ide od ruke.

Zahvaljujući filmu Zvezda je rođena osvojila je prestižne nagrade Gremi, Oskar i Zlatni globus, što ju je učinilo još popularnijom i još više traženom.Njeni prihodi dolaze sa još različitih strana. Sklopila je ugovore sa nekoliko (neočekivanih) kopanija poput Barns&Nobl, Versaće, Mek, čak i Gugl Hrom, a njena dužnost je da se pojavi u ponekoj reklami i novinama. Takođe, ima svoj parfem i liniju šminke koja se odlično prodaje.Još 2011. godine po zaradi je prestigla i legendarnu Opru Vinfri i dospela na Forbsovu listu 100 najbogatijih poznatih ličnosti. Sada je jedna od najmoćnijih i najuticajnijih zvezda u svetu šou biznisa.

Od prodaje karata za svoje koncerte u okviru turneje, Lejdi Gaga zarađuje devetocifren iznos!

Od nekretnina Gaga poseduje raskošnu vilu sa bazenom u Malibuu, koju je 2014. godine platila 22,5 miliona dolara. Vila se prostire na gotovo hiljadu kvadratnih metara, a dvorište koje je okružuje zauzima čak 24 hiljade kvadrata!

Pre nego što je odlučila da kupi kući, Gaga je živela u iznajmljenom penthausu u Njujorku, koji je plaćala 22.000 dolara mesečno. Njeno bogatstvo procenjuje se na 320 miliona dolara, a tu su i luskuzni automobili i vredna kolekcija nakita. Jedan od najvrednijih komada nakita koje pevačica poseduje svakako je 141 godinu stara Tifani ogrlica sa žutim dijamantom, jednim od najfinijih i najređih među dragim kamenjem.

Kurir / Stil
Foto: Twitter/Lady Gaga Facts

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter