Izvor:
15.10.2016 u 03:23
0

ZAVELA VELIKOG MILJENIKA ŽENA: Ksenija pre Veljka bila u vezi sa poznatim srpskim glumcem! (FOTO)

Lepa voditejka Ksenija Bujišić, koja je zbog veze sa Veljkom Ražnatovićem već duže vreme u centru pažnje, pre Cecinog sina bila je u vezi takođe sa poznatom ličnošću, tačnije glumcem Vukom Kostićem.

Ksenija i Vuk su bili u kratkoj vezi pre nekoliko godina, a poznato je da voditeljka voli javnu sferu, čime se inače i bavi, pa u skladu sa tim i bira partnera.

Ona i Vuk su bili zajedno nekoliko meseci, nakon čega je on nju prevario, pa ga je zbog toga ostavila. Inače, Ksenija voli poznate momke, kao što voli da radi u javnoj sferi kako bi i sama postala poznata – ispričao je izvor za “Pulsonline.rs”.

Iako se ovih dana spekuliše kako su Veljko i Ksenija raskinuli, šuška se da je na pragu novo pomirenje. Do raskida je navodno došlo zbog Lune Đogani i Maše Terzić, a priče je podstaklo i to što Ksenija na Instagramu više nije “Gospođa Ražnatović”.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Ksenija Bujisic/Twitter/HELLO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter