Izvor:
24.06.2019 u 11:44
0

MARINA TADIĆ UPUTILA SAVET TINEJDŽERIMA: Mislite malo na decu koja dolaze! (FOTO)

Marina Tadić jedna je od pevačica koja ima nastupe svake nedelje, a nedavno je objavila i spot za pesmu “Na viskiju”, koji je pronašao put do srca publike.

Poznata pevačica, koja radi s decom ometenom u razvoju, kao potpredsednica Srpskog saveza za rekreativni sport osoba sa invaliditetom “Rosi”, poznata je i kao osoba koja svoje mišljenje iznosi bez zadrške.

Ona je objavila selfi na društvenim mrežama, osvrnuvši se na trend fotošopiranja fotografija.

Svaki dan gledam slike fotošopiranih žena. Pitam se dokle više, zar je izgubljena svaka želja za prirodnim, za slobodom, za lepotom?! Deca koja rastu, pretvaraju se u monstrume koje od mame i tate sa 15 god već traže da prave estetske zahvate. Mislite malo na decu koja dolaze, šta im to ostavljate u amanet! – napisala je pevačica na Instagramu.

Izvor: nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter