Izvor:
20.06.2019 u 11:39
0

SARA RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA PORTAL HEPI: „Tužna strana priče je što sam naslutila preljubu kada sam u njegovom telefonu našla sumnjiv sadržaj…“! (FOTO)

Lepa plavuša koju je iznedrilo jedno poznato muzičko takmičenje Sara Reljić objavila je pre sedam dana novu pesmu "Ubijaš me" u kojoj su se pronašle mnoge dame slomljenog srca, pa je singl oduševio njene mnogobrojne obožavaoce.

Brojne kolege sa estrade su joj čestitale na novoj baladi koja već broji zavidan broj pregleda na Jutjubu.

Budući da je atraktivna Sara u žiži interesovanja javnosti, ona je ekskluzivno za portal Hepi televizije otvorila dušu, i otkrila kako je zadovoljna novi projektom.

Pored poslovnih poduhvata, Reljićeva je otkrila intrigantne pikanterije o njenom životu.

Tvoja nova pesma "Ubijaš me" naišla je na veoma pozitivne reakcije, da li si zadovoljna kako ona za sada prolazi kod publike?

– Pesma jako lepo prolazi kod publike,ima pregršt lepih komentara i dobrih reakcija i bas sam srećna zbog toga.

Koji su tvoji dalji planovi po pitanju karijere, planiraš li da leto provedeš radno?

– Moji dalji planovi su uvek bili -rad rad i samo rad. Tako da planiram i radno leto,takodje i produktivno,jer spremam još pesama.

Budući da je spot za njen novi singl "Ubijaš me" izazvao veliko interesovanje javnosti, Sara nam je otkrila kako bi reagovala kada bi zatekla svoju jaču polovinu u preljubi.

Rasplet numere je "Ubijaš me" prilično interesantan, naročito kada u spotu zatičeš svog partnera u krevetu sa drugom. Kako bi reagovala ako bi ti se takva situacija zaista desila u životu?

– Isto kao i u spotu. Tužna strana čitave priče u spotu je sto sam ja to već naslutila i videla u njegovom telefonu “sumnjiv sadržaj” a ipak sam odlucila da predjem preko toga (sto se veoma često dešava u vezama),i posle svega,posle toga što se nisam opametila ja ga nalazim u krevetu sa drugom. Tako da sam u spotu odlucila samo da odem,a to bih uradila i u stvarnom životu.

Muški deo čitalaca zanima kakav je tvoj emotivni status?

– Moj emotivni status će ostati misteriozan.

Koje osobine treba poseduje muškarac da bi osvojio tvoje srce?

– Nema pravila. Ali iz iskustva mogu reci da volim kada je dečko ambiciozan i lojalan.

Šta je "najluđe" što je neki tvoj dečko uradio za tebe, i obrnuto?

– Zabavljala sam se sa deckom iz inostranstva i kada sam htela da raskinem s njim iz nekog razloga-on je seo u kola i došao u Beograd da me odgovori od toga. A sto se mene tiče, nisam radila nikakve grandiozne stvari,ali “najludje” je sto sam trpela iste stvari koje sam trpela i u spotu.

Mediji su ranije dosta polemisali o tvom i Gastozovom odnosu, da li ste vi drugari ili pak nešto više?

– Gastoz i ja nikada nismo bili nešto više. U poslednje vreme smo i manje u “društvu” jer eto,zadesilo se tako.

Šta možemo da očekujemo od tebe u budućnosti?

– Pesme,možda čak i neki Vlog,malo veću internet prisutnost,jer mi je dosta ljudi to tražilo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter