Izvor:
19.06.2019 u 14:12
0

BEOGRADSKA SIRENA: Iva Štrljić obradovala obožavaoce seksi fotkom sa bazena!

Iva Štrljić već godinama “časti” svoje pratioce na Instagramu seksi fotkama jer bez sumnje ima sa čim da se pohvali.Svaka objava glumice, pogotovo kad sunce upeče i dođe leto, predstavlja pravi raj za muške oči.

Iva još nije otputovala na more, ali punim plućima uživa na beogradskim bazenima:

Obožavam da plivam i retko sam na plaži jer, između plivanja i izležavanja, uvek biram akciju i sport. Tako je bilo i juče kada sam vruće beogradsko leto osvežila odlaskom na bazen. Sunce i ja na ovoj fotki baš lepo sarađujemo, pa uhvatih malo i boje – napisala je Štrljićeva u opisu slike.

Fanovi su je počastili komplimentima poput “tigrice”, “atomska bomba”, a bilo je i onih radoznalih koji su pokušali da otkriju u kojim se to bazenima Iva rashlađuje.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter