KATARINA DIDANOVIĆ ZA PORTAL HAPPY OTKRILA SOČAN DETALJ LJUBAVNOG ŽIVOTA: "Od udvarača sam dobila raznorazne simpatične poklone, od kanarinca, čokolade u obliku cipele, mikrofona, vožnje helikopterom i večere u drugom gradu..."!

Atraktivna pevačica Katarina Didanović pojavila se u jednom poznatom muzičkom takmičenju pre sedam godina, te je ona od tada do danas izgradila zvučno ime na estradi.

Didanovićeva je veoma angažovana u svom poslu, ali je izdvojila za portal Happytv.rs, i odgovorila na pitanja koja zanimaju široku masu.

Naime, lepa crnka je otkrila svoje dalje planove, i priznala sočnu pikanteriju o svom ljubavnom životu, koji ona krije kao zmija noge.

Tvoje pesme odlično prolaze kod publike, zanima nas šta to novo spremaš? Spekulisalo se da ti Jala i Buba rade novu numeru, ali ono što je još interesantnije je to što si se ti nakon snimanja deonica vratila ponovo to isto da snimiš, jer prvobitno nisi bila zadovoljna?

- Da , mislim da se može reći da je publika odlično prihvatila moje dve nove balade , a sada sledi malo drugačiji , brži ritam koji će uskoro i izaći .Istina je da sam se vratila u studio kako bih opet otpevala deonice za koje sam smatrala da su mogle zvučati bolje . Kada sam stigla u studio , tačno sam znala šta treba da promenim . I mogu reći da sam posle toga otišla kući konačno zadovoljna. Bilo je jako zanimljivo raditi sa njima .Imaju divnu energiju , veliki su umetnici i profesionalci - rekla je ona, te dodala svoje dalje planove.

-Trenutno pripremam brže pesme , i to više njih . Ne mogu još uvek precizno da kažem kada će izaći , ali svakako da ćete o tome biti blagovremeno obavešteni .

Šta misliš da je ključ uspeha na estradi?

- Mislim da ne postoji univerzalni ključ za uspeh , već da svako od nas ima neku svoju vodilju i svoj put ka uspehu . Naravno, treba raditi na sebi, usavršavati se i ne odustajati od svog cilja - smatra Didanovićeva.

Muški deo čitalaca zanima tvoj emotivni status? Koju osobinu muškarac treba da poseduje da bi te osvojio?

- Emotivni status - slobodna. Kao sto kaže moja pesma, muškarac treba da bude siguran i jak, da bude ostvaren i da može da me prati u ovome što radim - rekla je atraktivna pevačica, te priznaje najluđu stvar koju je neko učinio radi nje, zbog ljubavi.


Pa nekako sam staromodna po tom pitanju, mislim da muškarac treba da bude muškarac i da načini prvi korak - pa dodaje. Ne mogu baš da se pohvalim da sam pravila neke specijalne stvari zbog ljubavi, više su meni priredjivali kojekva iznenađenja.

- Dobila sam 101 ružu u toku nastupa, posvetu i dan danas čuvam jer je jako lepa . Zatim sam pre nekoliko godina imala poziv sa nepoznatog broja , nisam se javila . Posle pola sata me je pozvala sestra da mi kaže da je neki dečko uspeo da dođe do njenog broja, kako bi ostavio poklon za mene. Tu je bio kanarina , čokolada u obliku cipele i mikrofona i buket cveca. Bio je to jedan od najdražih poklona , zbog toga sto sam nakon poplave koja je zadesila ceo Obrenovac tada izgubila svog dragog kanarinca jer sam u svoju kuću tada ubacila sve moguce zivotinje kako bih ih spasila i mojom nepažnjom mačke su otvorile kavez i kanarinac je odleteo. Poklon me je ostavio bez teksta .. Ni dan danas nisam saznala ko se toliko potrudio za ceo taj događaj. Imala sam i situaciju da sam dobila poziv za vožnju helikopterom i veceru u drugom gradu , kao i muziku ispred zgrade . Svaka pažnja ženi prija i jako mi je drago sto sam na ovaj način shvatila da postoje jos uvek oni muškarci koji poštuju zene i koji imaju hrabrosti da im priđu - otkriva Didanović.

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro