Izvor:
18.06.2019 u 12:36
0

SEVERINA SRUŠILA MITOVE O CRNOJ HALJINI: Seksi toaletom pokazala da su najjednostavnije kombinacije TOP!

Moderna haljina koju je Severina obukla je prava inspiracija za svečane događaje!

Kad Severina nešto obuče ceo Internet se usija, piše Lepa & Srećna. Modni znalci se slažu da je popularna pevačica jedna od bolje stilizovanih na estradi.

Severina voli da eksperimentiše sa modom, tako da kod nje nema stila kojem je ona dosledna. Na njenom Instagram profilu možemo da vidimo razne kombinacije koje mnogim damama služe kao inspiracija.

U Severininom stilu svako može da se pronađe, ali ovog puta je razoružala sve i mnogi su se složili da joj je ovo najbolji modni izbor do sada.

Naime popularna pevačica je za jedan događaj obukla dugu crnu haljinu. Ovaj model haljine savršeno stoji svakome, jer vešto sakriva nedostatke, a zanimljivi volani na jednom rukavu skreću pažnju na gornji deo haljine, sakrivaju jedno rame, dok je drugo otkriveno i zbog njih je ovaj model interasantan.

Severina je uz ovu haljinu odabrala crne sandale, pokupila kosu u nisku punđu, istakla oči i stavila diskretan karmin u boji mesa. Interesantan detalj je i kožna tašna u braon boji.

Crna haljina ne mora da bude klasična i nezanimljiva, a to je Severina pokazala i oduševila sve žene na Instagramu.

Izvor:zenskikutak
Foto: Instagram/severina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter