Izvor:
26.05.2019 u 00:19
0

SVI JE PAMTIMO PO SPECIFIČNOM GLASU IZ SERIJE „SREĆNI LJUDI“: Sada pravi haos na instagramu! (FOTO)

Zbog serije porodično Blago ljudi i dalje misle da sam alkos, rekla je jednom prilikom naša glumica Jelena Čvorović koja je u ovoj seriji glumila Zorku, odnosno Kasandru. Zanimljivo je da je u toj istoj seriji njen TV tata bio Aleksandar Berček, koji u privatnom životu od nje mlađi dve godine.

Jelena Čvorović Paunović, devojačko Radović, je rođena 26 juna 1948. godine. Srpska pozorišna i televizijska glumica diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Bogradu 1972. godine u klasi profesora Milenka Maričića.

Skrenula je pažnju publike nesvakidašnjim i originalnim načinom kreiranja likova koje je tumačila. Poznata je po svom hrapavom glasu, ali pre svega kao Nina iz "Otpisanih", Zorka iz "Porodičnog balaga", Žaklina iz "Srećnih ljudi" i Tankosava Tasić iz "Bele lađe".

Pozorišna publika je zna kao stalnu članicu Beogradskog dramskog pozorišta gde je od 1985. godine.

Igrala je u predstavama: "Noć mladenaca", "Inspektorove spletke", "Komedija zabuna", "Harold i Mod", "Kokošije slepilo", "Samoubica", "Besnilo", "Idemo u lov", "Tanogo", "Karmen 2000", "Balkon", "Uticaj gama zraka na sablasne nerve" i "Pod okriljem zvezda". Autorka je monodrame Afera koferče.

Jelena je veoma aktivna na Instagramu na kojem postavlja fotografije i svoje svakodenvice, kao i suptilne komične fotografije koje će vam izmamiti osmeh na lice.

Glumica je veoma aktivna u pozorištu i glumi u mnogobrojnim predstavama u kojima je publika može videti ovih dana.

Izvor: Blic Žena
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter