Izvor:
23.05.2019 u 08:48
0

POZNATI GLUMAC PODNEO TUŽBU ZA KLEVETU: Tvrdi da je zapravo on žrtva bivše žene! (FOTO)

Džoni Dep optužuje bivšu ženu Amber Herd da je lažirala sve povrede i modrice, kao i da je on bio žrtva nasilja.

Popularni glumac je podneo novu tužbu za klevetu i potražuje odštetu u iznosu od 50 miliona dolara.

– Odbijam optužbe gospođice Herd. Porekao sam ih još u maju 2016, kada je ušla u sud kako bi dobila privremenu zabranu prilaska zahvaljujući lažnim fotografijama modrica za koje i svedoci i snimci mogu da potvrde da ih prethodno nije imala. Ona je bila nasilna, a ja žrtva – stoji u dokumentu.

Glumac tvrdi da je Amber prema njemu bila nasilna, a da je neretko to bilo u prisustvu drugih ljudi.

– Pošto je neprestano mešala amfetamine, lekove i alkohol, gospođica Herd je nebrojeno puta počinila nasilje nada mnom, neretko u prisustvu trećih osoba, što je u nekim slučajevima dovodilo do teških povreda. Udarala me je, više puta je bacala flaše alkohola u mom pravcu, zapaljene sveće koje su me povredile – stoji u nastavku tužbe, u kojoj piše i da je Amber Džoniju povredila prst kada je bacila flašu votke na njega jer je tražio da potpiše predbračni ugovor.

Advokat Herdove okarakterisao je ovaj Depov čin kao "teoriju zavere".

Podsetimo, zvezda "Pirata sa Kariba" i Amber upoznali su se 2011, a venčali četiri godine kasnije. Nakon njenih optužbi za zlostavljanje, 2016. je čitav svet brujao o nasilnom ponašanju glumca. Godinu dana kasnije zakonski su okončali brak.

Izvor:Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter