Izvor:
20.05.2019 u 16:44
0

GODINAMA ISTA: Milica Milša objavila fotografiju iz tinejdžerskih dana! (FOTO)

Milica Milša skoro da se ne menja, a ovo potvrđuje i fotografija koju je poznata glumica objavila na Instagramu. Kako danas slavi rođendan, Milica se prisetila svojih “ludih godina” i objavila fotografiju iz tog periosa.

20. maj 1982. Ovo sam ja na moj 14-ti rođendan – napisala je glumica u opisu fotografije.

Mnogobrojni prijatelji, fanovi i kolege su iskoristile priliku da joj čestitaju rođendan, a posebnu čestitku joj je uputio suprug Žarko Jokanović, koji je na svom profilu napisao:

Danas je taj najlepši dan! Srećan ti rođendan, predivna moja M! Neka te svi putevi ka sreći vode, neka sve lepote u tvom životu na tebe liče, neka svako dobro u tvom životu bude bar delić tvoje beskrajne dobrote i da zauvek ti i ja budemo – mi!

Ako pogledate pažljivo fotografiju koju je Milica objavila, videćete da se ona skoro nikako nije promenila i da je godinama ista.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter