Izvor:
16.05.2019 u 07:26
0

PEVAČICA SPAS TRAŽI KOD VRAČARE?! Priče KRUŽE DA SE ZBOG CRNE MAGIJE RAZVELA I NE MOŽE DA SMRŠA?!

Razočarana zbog svega lošeg što joj se desilo u poslednje vreme, pevačica je rešila da se pridržava svega onoga što joj je rečeno, pa će i piti vodu u kojoj se nalaze nekakvi rastvori i travke

Popularna pevačica Ana Nikolić ubeđena je da je za niz loših stvari koje su joj se desile u životu, prvenstveno razvod od Stefana Đurića Raste, kao i nemogućnost da, uz sve napore, skine kilograme, zaslužna ni manje ni više nego crna magija!
Probala je ona na sve načine da se vrati na stare staze i da zablista kao nekad, ali joj to ni pored velikog truda ne polazi za rukom. Posle divnih događaja, poznanstva s Rastom, njihovog venčanja, kao i rođenja ćerke, u Aninom životu nastupio je loš period kojem se ne nazire kraj.

Nikolićeva je zbog toga pričala s mnogim stručnjacima, uglavnom medicinski orijentisanim, i tražila savet, ali je nekako uvek imala utisak da je sve to uzaludno. Jedna od njenih bliskih prijateljica i koleginica nedavno joj je u razgovoru rekla da hitno mora da se obrati pravoj osobi za pomoć, a to je vračara.

Ana nikad nije posećivala takve ljude jer nije imala potrebu, a ni priliku za to. Ali kad je čula da je njenoj drugarici jedna žena mnogo pomogla, odlučila je da proba i tu opciju. Uzela je kontakt, pozvala vidovnjakinju i zakazala termin. Već posle nekoliko dana Ana je otišla u okolinu Čačka, gde se nalazi ta žena, koja ju je još s vrata fascinirana time koliko je znala o njenom zdravstvenom stanju. Odmah joj je ovako rekla: „Dobro je što si došla, ne znam šta si dosad čekala. Nećeš nikad smršati jer imaš problema s hormonima, a to lekovima i terapijama možeš da lečiš deset godina. Ja ću ti pomoći da se otarasiš toga – prepričava reči vidovite žene naš izvor blizak pevačici.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter