Izvor:
07.05.2016 u 00:00
0

I NJIMA SE DEŠAVA: Pogledajte Blamove poznatih ličnosti (VIDEO)

Biti poznata ličnost nije lako. Iako slava sa sobom donosi mnoge pogodnosti isto tako predstavlja i teško breme sa kojima poznati moraju da se nose.

Od njih se očekuju da uvek budu nasmejani, prelepi i prepametni – jednom rečju savršeni.

Ali ono što svi ipak više vole da vide jesu njihovi gafovi. U tim trenucima svi možemo da se poistovetimo sa svetskim zvezdama i da se uverimo da su i oni samo obični ljudi.

Pogledajte neke od najpoznatijih blamova VIP ličnosti koji su izazvali najviše pažnje na društvenim mrežama.

Nedavna reakacija Ben Afleka dok je slušao negativne kritike na račun njegovog novog filma ''Betmen'' preplavila je društvene mreže.

Iako je reč o donekle dirljivom trenutku slabosti, ljudski potpuno razumljivom, koji, sva je prilika, i nije slabost već potreba za pohvalom i ljubavlju, duhoviti i zlonamerni su uspeli da to u samo par dana izrode u fenomen poznat na internetu kao ''Tužni Aflek''

Džoni Dep i Amber Herd hvale Australiju pod pretnjom nekakvom kaznom

Javnost je silno zabavio i skorašnji video u kome Džoni Dep i Amber Herd, nakon što su uhvaćeni pri pokušaju da iz samo njima znanih razloga prošvercuju dva svoja psa u tu zemlju, hvale Australiju i tamošnji smisao za red i poredak, očito pod pretnjom kaznom.

Pad Dženifer Lovrens na svečanoj dodeli Oskara 2014.godine

Padovi glumica na nekim svečanostima uvek teraju na glasan smeh. Ipak, pad Dženifer Lovrens na uslasku u svečanu salu ući će u anale VIP padova.

Džon Travolta zapliće jezikom

Dodela Oskara pokazala se kao zgodna prilika ili nesrećan kontekst (kako vam drago) za Travoltu, koji se silno namučio da izgovori ime Idine Menzel, nominovane za otpevano u Frozen-u.

Bijonse i agresivni mega ventilator

Malo strave prisutnima priuštila je Bijonse kada je na koncertu obližnji megaventilator uhvatio pevačicinu kosu. Bijonse se junački držala, dostojanstveno, čak je tokom koncerta čitavu pesmu otpevala do samoga kraja.

HappyTv.rs
Foto: YouTube PrintScreen/Clevver news

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter