Izvor:
23.04.2019 u 08:03
0

SVI SU VIDELI NJENE OBLINE: Ona je bivša žena srpskog košarkaša, a samo je htela da bude časna sestra!

U pitanju je Adriana Lima, manekenka koja je bila u braku sa Markom Jarićem sa kojim ima dve ćerke.

Lima je rođena u Salvadoru, u Brazilu, 12. juna 1981. godine.

Kada je Adriana imala samo šest meseci, njen otac je napustio porodicu, zbog čega je njena majka Maria bila primorana da sama odgaja manekenku. Lima zapravo ima afro-brazilske, portugalske, švajcarske, japanske i indijske krvi. Govori portugalski, engleski, italijanski i španski jezik.

Podsećamo, nakon devet meseci zabavljanja, Adriana Lima se verila sa bivšim NBA košarkašem Markom Jarićeć, u junu 2008. godine. Par se venčao na Dan zaljubljenih naredne godine. U maju 2009. je objavljeno kako je Lima zatražila srpsko državljanstvo, ali joj ono nikada nije odobreno. Nakon pet godina braka i dve ćerke, par se razveo u martu 2016. godine.

U aprilu 2006. godine, u intervjuu za magazin "GQ" je izjavila kako je devica, te da će tako i ostati sve do braka. Takođe je izjavila da smatra da je abortus zločin, te da se slaže sa svime što crkva propoveda.

Poznato je i da Lima donosi Bibliju u bekstejdž, te se moli pre nego što izađe na pistu. Pre nego što je postala manekenka, želela je da bude časna sestra. Veoma je spiritualna, veruje u energiju, prirodu i duhove.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter