Izvor:
02.10.2016 u 03:58
0

ISPOVEST GLUMAČKE ZVEZDE: Supruga mi se borila sa teškom depresijom!

Kada su, pre pet godina holivudskoj glumic Ketrin Ziti Džons (47), doktori dijagnostikovali maničnu depresiju i preporučili joj hitnu hospitalizaciju, najbitniju podršku dobila je od supruga Majkla Daglasa (72). Ubrzo potom, porodica Daglas objavila je da se glumica dugo borila sa mentalnom bolešću.

Sada, nakon što je psihijatrijsko lečenje dalo rezultate, Daglas je u razgovoru za "Daily Mirror" otkrio kako se njegova supruga borila sa maničnom depresijom.

– Ketrin je bila izuzetna. Pristupila je svom problemu na pravi način, pokazala je ozbiljnost i odgovornost prema sebi, što nije često u ovim situacijama – rekao je Daglas.

– Na kraju, uspeli smo da vidimo veću sliku i da nastavimo dalje. Sada smo bliži nego ikada. Trudimo se da živimo i uživamo u svakom trenutku – rekao je glumac kom je samo godinu dana pre toga dijagnostifikovan kancer grla u poslednjoj fazi.

– Nakon što pobedi bolest, čovek ima potrebu da promeni pristup životu. Nekada sam sve planirao unapred, sada želim da užvam u savkom danu i u svakom trenutku – zaključio je Daglas.

Inače, par se venčao 2000. godine, a kako je Daglas svojevremeno ispričao, u suprugu se zaljubio nekoliko godina pre venčanja, kada ju je video u filmu "Zoro".

Blic
Foto: Instagram / Michael Douglas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter