Izvor:
22.04.2019 u 10:52
0

MARINA UŽIVA U TRUDNOĆI: Verenica Darka Lazića po prvi put podelila OVAKVU fotografiju! (FOTO)

Verenica Darka Lazića, Marina Gagić za dva meseca će popularnom pevaču roditi sina. Vest da mu je devojka trudna, Lazića je dočekala u najtežem periodu života i dala mu snagu da prebrodi loš period. Poznati pevač priprema nove pesme i najavljuje povratak na scenu, nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo u oktobru prošle godine, a Marina za to vreme odmara i uživa.

Koliko zaista uživa u trudničkim danima, najbolje se vidi na fotografiji koju je Marina objavila na svom Instagram nalogu. Gagićeva se slikala u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju u sedmom mesecu trudnoće, a u opisu fotografije je napisala:

Velika beba!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter