Izvor:
22.04.2019 u 10:40
0

BIO JE SA ĆERKOM SVOG KOLEGE: PEVAĆ KONAČNO POKAZAO SVOJU NOVU DEVOJKU, DO NJENE LEPOTE ZASTAJE DAH! (FOTO)

Posle veze sa Helenom Topalović, ćerkom kolege Milana Topalović, za kojom je dugo patio, što nije krio, popularni pevač Sloba Vasić nije imao puno sreće u ljubavi, niti je svoje devojke javno eksponirao. Jedina za koju je javnost znala je Marine Perišić, sa kojom se davno zabavljao, pa joj se posle veze sa Helenom vratio.

Marinu i Slobu je još više spojilo saznanje da je otac Marinine starije ćerke upravo Sloba, nakon čega su se zbog problema sa Marininim bivšim suprugom, odselili u Austriju, gde su živeli do kraha njihove veze.

Sloba je jedno vreme izbegavao medije, iako je radio punom parom, a danas je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa novom devojkom.

U opisu fotografije, poznati pevač je napisao:

Da se opet rodim život bih ti dao!

Ljubavni život Slobe Vasića bi mogao bi da posluži kao priča za špansku seriju, a s obzirom na to da je rešio da novu devojku predstavi javnosti, verujemo da je Sloba konačno srećan, zaljubljen i da će se ova ljubavna priča imati srećan kraj.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter