Izvor:
21.04.2019 u 18:42
0

DA NE POVERUJETE: Pogledajte sa kim će Maja Berović SNIMITI DUET! (FOTO)

Pevačica je otkrila da je njen suprug Alen zadužen za organizaciju svakog njenog nastupa, te da je na njemu velika odgovornost.

– Na njemu je velika odgovornost, ali je realan, kad nešto nije dobro on kaže "Nije dobro". Mi se uvek sporečkamo kad smo gladni, kad smo gladni nismo svoji – rekla je Maja Berović.

Ovom prilikom ona je najavila i svoj novi projekat, duetsku pesmu koju sprema sa Acom Lukasom.

– Lukas me je pozvao i rekao mi da ima sjajnu pesmu za nas. On je čovek kome ne možete da odolite, jer ume da prepozna hit i dobru pesmu. Iznenadio me je prijatno, pesma je sjajna. Sačekaću da on malo više kaže o toj pesmi, spot nije još snimljen, razmišljamo kakav će biti. Pesma je emotivna, nešto drugačije od onoga što publika očekuje od mene i od njega. To je široka pesma, sa dušom i emocijom – otkrila je Maja.

Izvor:Blic.rs
Foto: printscreen/instagram/mayaberovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter