Izvor:
17.03.2019 u 11:58
0

ŽELJA KOJA JOJ SE NIKAD NIJE OSTVARILA: Šta je priželjkivala i čemu se radovala pokojna pevačica Ksenija Pajčin?

Ksenija Pajčin pre 9 godina je ubijena iz vatrenog oružja, a upucao ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda koji je potom izvršio samoubistvo. Pevačica je nekada govorila šta za nju predstavlja brak, a njene reči i dan danas izazvaju jezu.

Pevačica je nekada govorila kako je brak samo "slovo na papiru", a da od kako je prešla tridesetu godinu, ne voli lažne priče o braku.

– Smatram da bi bračni partneri trebalo da budu iskreni jedno prema drugom, ali pre svega moraju da budu prijatelji. Očevidac sam negativnog bračnog recepta jer su se moji roditelji razveli kada sam imala četrnaest godina. To mi kao devojčici u pubertetu ni najmanje nije prijalo iako su mi mama i tata govorili kako me mnogo vole i da ja nisam kriva za njihov razlaz. Ipak, taj period ostavio je veliki trag u mojoj duši. Zvuči sebično, ali jedinci zaista teže preživljavaju takve situacije jer nemamo nikoga s kim bismo plakali, što je i najgore – rekla je Ksenija jednom prilikom i dodala:

– Posebno mučno bilo je tokom sudskog procesa koji je trajao godinama i taj osećaj bih uporedila sa postepenim lomljenjem srca kada bilo koga od nas napusti neko veoma blizak. Sve to u meni ostavilo je gorak ukus i neizbrisiv trag. Pitala sam se da li sam ja negde pogrešila pa mama i tata dalje nisu mogli zajedno.

Pokojna pevačica imala je i svoj stav što se tiče majčinstva.

– Ima li išta lepše od toga postati roditelj?! Za tu priču je potrebno dvoje i pošto nemam nameru da se udajem više puta i znam da bih teško podnela razvod, svađe i te mučne situacije, onda se i ne zalećem. Dete je svetinja i njime želim da se bavim. Radujem se tom danu – izjavila je nekada pevačica.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter