Izvor:
05.05.2016 u 20:51
0

NIKAD NIJE KASNO: Poznata pevačica će postati majka u PEDESETOJ!

Pop pevačica Dženet Džekson sinoć je podelila radosnu vest da je u drugom stanju. Iako za samo dve sedmice slavi svoj 50. rođendan, pevačica će ostvariti svoj životni san i postaće majka.

US Vikli je u sredu veče objavio da im je iz sigurnih izvora potvrđena trudnoća i informaciju su odmah preneli svi svetski mediji.

Vest je kasnije potvrdila i sama Džeksonova koja je na svom tviter nalogu objavila da odustaje od svoje već najavljene svetske turneje zbog planiranja porodice.

Nadam se da razumete da je sada važnije da slušam savete lekara, da se odmaram i opustim ali neću vas zaboraviti – nastavljamo gde smo stali kada to bude moguće – poručila je pop pevačica svojim fanovima.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/JanetJackson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter