Izvor:
15.02.2019 u 20:24
0

FOTOGRAFIJA KOJA TOPI SRCA: Bekvalčeva RAZNEŽILA naciju zbog OVOGA, niko NEĆE ostati RAVNODUŠAN! (FOTO)

Poznata pevačica Nataša Bekvalac ne krije da su joj najveće ljubavi u životu njene ćerke Hana i Katja, a sada se prisetila emotivnog trenutka.

Mala plava je nedavno objavila fotografiju sa malom Katjom koju je dobila pre godinu dana sa bivšim mužem Lukom Lazukićem.

Naime, ona je otkrila šta sprema za rođendan svoje naslednice, ali je i podelila trenutak iz porodilišta koji je raznežio sve njene pratioce na društvenim mrežama.

Dok pripremam najbolju žurku u gradu za njen prvi rođus...gledam fotografije mog najlepšeg dana ljubavi – napisala je Bekvalčeva uz sliku na Instagramu.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter