Izvor:
05.05.2016 u 17:22
0

NIJE TRAŽIO DOZVOLU: ROLINGSTONSI brane Trampu da koristi njihove hitove

Popularni britanski bend Roling Stons su poslednji u nizu muzičara koji su zatražili od potencijalnog predsedničkog kandidata američke Republikanske partije Donalda Trampa da ne koristi njihove pesme u kampanji.

Rolingstonsi nikada nisu odobrili korišćenje njihove muzike u kampanji Donalda Trampa i zato tražimo da se odmah ukinu sva emitovanja u ovu svrhu– piše u saopštenju popularnog benda.

Donald Tramp je koristio hitove poput "You Can`t Always Get What You Want" i "Start Me Up" kako bi razgalio svoje pristalice na skupovima.

Rolingstonsi su se ovim saopštenjem priključili grupi muzičara koji su već izrazili ljutnju zbog korišćenja njihovih pesama na Trampovim skupovima na kojima često ima i nasilja.

Podsećanja radi, bend Everlast prošlog meseca tražio da se više ne koristi njihov hit "Jump Around", a Nil Jang, R.E.M. i Adel su se takođe izjasnili protiv ovakve upotrebe njihove muzike.

Tanjug
Foto: Wikimedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter