Izvor:
05.05.2016 u 02:43
0

POVRATAK TAMAGOČIJA: Ljubimci se vraćaju u modu – BUKVALNO (FOTO)

Proslavi "Met Gala" kao što smo već videli, mnoge poznate ličnosti nisu mogle da odole.

Izuzetak nisu ni Keti Peri i Orlando Blum, sad već čuveni holivudski par. Međutim, par je ovoga puta otišao dalje i imao zajednički detalj na svečanoj toaleti. U pitanju su tamagočiji. Zabavno i moderno.

Iako je Keti Peri došla na svečanu večeru u pratnji prijatelja, ona i njen dečko Orlando su odlučili da zajedno urade nešto specijalno kako bi proslavili to veče.

Istina je da je tema večeri "Moda u doba tehnologije" tako da su oboje odlučili da nose uparene, bele tamagočije, inače priveske za ključeve koji su predstavljali male digitalne ljubimce. Posedovali su ih svi devedesetih godina. Na taj način su želeli da pokažu kako su ljubimci "živi".

Keti je svog tamagočija nosila na tašni, a Orlando je imao tamagočija zakačenog na džepu sakoa. Njih dvoje su definitivno bili zapaženi te večeri.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/JustJared/extratv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter