Izvor:
13.09.2016 u 21:31
0

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Karleuša otkrila kako izgleda Duškov i njen SEKS i ko je perverzniji!

Pevačica Jelena Karleuša je majstor da privuče pažnju, a ovoga puta je zagolicala maštu svima kada je otkrila nekoliko detalja iz spavaće sobe i opisala kako izgleda njen seks sa suprugom Duškom Tošićem.

Karleuša je priznala da je veoma aktivna u krevetu, kao i da Duško i ona na razne načine održavaju strast u braku.

Duško je fudbaler pun testosterona, a ja sam kao “Plejboj” zečica u krevetu. Volim da objavljujem seksi fotke, ali kada bih pokazivala sve što moj muž i ja radimo da bismo rasplamsali strast, tražili bi mi ljudi autogram. Zato moram da krijem kakvih se sve seksi ludorija dosetimo – ispričala je Karleuša koja je više puta isticala da Tošić najviše voli kada ona tokom seksa nosi visoke štikle.

Moja najveća sreća je što se moj muž i dalje ponaša prema meni kao zaljubljeni tinejdžer. Još je ljubomoran kao na početku veze, štipka me i pipka kad uđemo sami u lift, šalje ljubavne ali i perverzne poruke po ceo dan – rekla je Jelena pre nekoliko meseci.

Izvor:Story
Foto:Twitter/Gamaspor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter