Izvor:
13.09.2016 u 15:59
0

KUPOVALA KOKAIN ZA MUŽA? Supruga MARKA BULATA šokirala sve ovim opravdanjem!

Marija Nikolić, supruga pevača Marka Bulata, uhapšena je sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog praha. To očigledno nije mnogo zabrinulo pevača, koji je samo nekoliko sati nekon njenog puštanja iz pritvora pevao na splavu i uživao sa devojkama koje su slavile devojačko veče. Kako "Alo" nezvanično saznaje, Marija je uhapšena u okviru velike policijske akcije „Cunami“, u kojoj su uhapšeni najveći dileri droge, a o čemu je govorio i ministar Nebojša Stefanović. Prema informacijama ovog lista, Marija se prilikom hapšenja pravdala policajcima da je drogu uzela za potrebe svog supruga. Njoj je napisana krivična prijava i nakon izlaska iz pritvora njen slučaj je predat nadležnima, a postupak će biti vođen redovnim putem.

Dvojica dilera, koji su već odslužili kaznu zatvora zbog prodaje droge, praćeni su po izlasku na slobodu, pa je tako policija i utvrdila da im je Bulatova žena jedan od klijenata. Oni su po ranijem dogovoru ostavili kokain u Marijinom poštanskom sandučetu. Tu je bilo dva grama droge u dva paketa. To je inspektore dovelo do vrata Bulatove žene, koja je istog trenutka uhapšena – otkriva izvor blizak policiji i dodaje:

Na saslušanju se privedena pravdala da kokain nije za nju, već za supruga. Ubrzo je promenila ploču, pa je priznala da je droga za oboje. Marija je takođe priznala da odranije poznaje dvojicu dilera, koji su takođe uhapšeni, i da ih je pozvala zbog nove nabavke kokaina. Bilo joj je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega je puštena da se brani sa slobode. U pritvoru se ponašala normalno. Nije plakala niti pravila probleme. Po isteku 48 sati, puštena je iz ćelije.

Bez obzira na porodičnu dramu i što mu je supruga sveže puštena iz pritvora, Bulat je u nedelju uveče pevao na jednom beogradskom splavu. Paparaco „Alo!“ uhvatio je Marka kako se zabavlja na bini i uživa u društvu devojaka koje su te noći slavile devojačko veče. O supruginom hapšenju nije želeo mnogo da priča.

Najbolje je da to pitate sve koji su objavili informaciju jer bolje znaju od ostalih i mene samog – bilo je sve što je Bulat rekao u odbranu supruge.

Alo.rs
Foto: Instagram/bulat.marko

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter