Izvor:
06.12.2018 u 13:00
0

DRUGU ARENU, NAPUNIĆE KAO OD ŠALE: Aco Pejović rasprodao najskuplja mesta! Lože popunjene!

U Areni loža više nema, tačnije, nema ih na raspolaganju za drugi koncert Ace Pejovića zakazan za 17. decembar, budući da su sve do jedne rasprodate.

Najpopularnija, to jest najskuplja mesta prva su rasprodata, što i ne treba da čudi budući da popularni pevač slovi za muzičara koji pravi vrhunsku atmosferu, pa mu na nastup dolaze svi. Kako se šuška u taboru organizatora, baš kao i na prvom, Pejovićev drugi koncert posetiće mnoge ličnosti iz javnog života Srbije, koje su među prvima rezervisale upravo popularne lože.

Ako je suditi po interesovanju selebriti faca, očekuje nas još jedna luda noć u Areni, baš kako se od Ace Pejovića i očekuje.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter