Izvor:
19.10.2018 u 06:36
0

ZORICA I KEMIŠ POSTAJU BAKA I DEKA: Zlata trudna, evo ko je otac deteta! (FOTO)

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš čekaju prvo zajedničko unuče! Njihova ćerka Zlata Aranđelović(28) i mladi pevač Miloš Vujanović (26) sledeće godine postaće roditelji.

Stilistkinja je tako ispunila želju svojih roditelja. Nakon što je Zorica nedavno pričala kako današnje devojke odlažu udaju i proširenje porodice i dodala da je njena ćerka jedna od najpoželjnijih udavača u Srbiji, čula je radosnu vest. Zlata će uskoro stati na ludi kamen sa Milošem, sa kojim će se sledeće godine ostvariti u ulozi roditelja.

"Zorica i Kemiš su bili presrećni kada su saznali za ovu vest. Kada je Zlata posumnjala da je trudna, rekla je samo Milošu, a nakon što je ginekolog potvrdio da je sve u redu, podelili su radosnu vest sa porodicom i to na vrlo neobičan način. Porođaj se očekuje na proleće sledeće godine. Miloš i Zlata razmišljaju i o svadbi, ali to sve ide polako, uz konsultacije sa doktorom", kaže izvor.

Ponosni deda potvrdio je ove vesti.

"Tačno je. Kako ste saznali? (smeh) Šta da vam kažem, osim da smo Zorica i ja bili presrećni kada smo to čuli. Sledeće godine postajemo baka i deka i radujemo se tome. To je najlepša vest koju nam je ćerka ove godine donela. Što se tiče svadbe, to je na Zlati i Milošu, valjda će biti uskoro. Mi se u to ne mešamo. Samo neka su živi i zdravi i neka je naše unuče dobro. To jeste naše prvo zajedničko unuče, ali nama to nije bitno, mi sve unučiće gledamo kao zajedničke", rekao nam je raspoloženi Kemiš, a Zorica je otkrila kako su saznali radosnu vest.

"Bili smo u Majamiju pre mesec dana i pošto je Zlatina želja bila da pliva sa delfinima, mi smo je odveli na taj šou. Nakon toga, svi zajedno porodično smo otišli na ručak i ona nam je izvadila kutiju sa cuclom. Prvo smo se Kemiš i ja bledo gledali, a Zlata je bila kao bulka. Kada smo shvatili o čemu je reč, bili smo presrećni", rekla nam je pevačica.

Iako im pol nije bitan već samo da trudnoća bude u redu, uskoro će saznati da li je u pitanju dečak ili devojčica.

"Sledeće nedelje dobijamo i tu vest. Jedva čekamo! Sada Zlatu svi čuvamo i negujemo, brinemo se o njoj", kaže radosna pevačica.

Podsetimo, drugoplasirani takmičar jednog muzičkog takmičenja iz 2013/14. godine i Zlata upoznali su se još pre nekoliko godina, dok je Zorica bila deo žirija ovog takmičenja, a u vezu su stupili krajem prošle godine.

Alo.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter