Izvor:
14.10.2018 u 08:04
0

JARIĆ SE VRAĆA U SRBIJU: Gradi vilu od 3 sprata vrednu 3 MILIONA EVRA!

Marko Jarić vraća se u Srbiju. Bivši košarkaš gradi luksuznu kuću u strogom centru Beograda, u koju je uložio tri miliona evra.

Jedan od naših najuspešnijih sportista veoma je vezan za svoju domovinu, a iako godinama živi i radi u Americi, on barem jednom godišnje doputuje u srpsku prestonicu kako bi posetio porodicu i prijatelje. Kako saznajemo, Jarić je rešio da se uskoro ponovo vrati u Srbiju, pa je pre nekoliko meseci kupio plac na gornjem Dorćolu, gde je počeo sa zidanjem velelepne vile.

"Marko je pre dve godine počeo da se raspituje i da razgleda placeve u Beogradu kako bi počeo da gradi kuću. Uslov je bio da bude baš u strogom centru, jer bi mu to olakšalo kretanje i poslovanje. Iako su ga prijatelji savetovali da je možda bolje da kupi gotovu kuću, on je insistirao da krene iznova i da dom bude po njegovoj meri i ukusu. Čim je pronašao plac u Gospodar Jovanovoj, Marko je angažovao arhitektu, objasnio mu šta želi i ubrzo je krenuo sa gradnjom. Odmah je angažovao izvođače radova i majstore koji su imali dosta posla, najpre oko raščišćavanja terena, pošto su tu bili neki objekti, i pripreme tla za gradnju. Ako se uzme u obzir površina placa i ukupna investicija u materijal i gradnju, Marka je to papreno koštalo. Prema nekim prvim proračunima, oko tri miliona evra", počinje izvor blizak košarkašu.

On dodaje da Jarić nije štedeo ni na čemu i da će deo kuće biti sređen i namenjen njegovim ćerkama Valentini (8) i Sijeni (6), koje je dobio u braku sa supermodelom Adrijanom Limom.

"Vila će biti na tri nivoa i imaće pet spavaćih soba, tri kupatila, veliku dnevnu sobu u prizemlju, manji dnevni boravak na drugom spratu, veliku kuhinju. Svaka od devojčica imaće svoju spavaću sobu kako bi i u Srbiji imale svoj dom, a na trećem nivou napraviće i sobu za igru, u koju će smestiti bilijarski sto, pikado, veliki kućni bioskop i još puno toga. Po uzoru na svetske zvezde i njihove vile, Marko će na krovu kuće napraviti i bazen sa velikom terasom i mini-barom, a samo on će ga koštati oko 50.000 evra", kaže izvor.

Da Jarić nije zaboravio ni sport koji ga je proslavio, govori to da će iza kuće napraviti košarkaški teren.

"On i dalje igra košarku, to je nešto bez čega ne može. Arhitekti je naglasio da se iza kuće ostavi dovoljno prostora za teren za košarku kako bi mogao da se rekreira. Takođe, u prizemlju će imati deo namenjen za sebe, pa će pored saune, napraviti i mini-teretanu, a sprave je već poručio i treba da stignu iz Amerike. Veći deo nameštaja za vilu Marko je naručio iz SAD i to će stići tek kada bude završena gradnja kuće", završava izvor.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter