Izvor:
14.10.2018 u 07:56
0

LJUBAV JE POBEDILA: Aca Lukas i Sonja ponovo zajedno!

Folk zvezda Aca Lukas treći put se oženio 2010. godine, ovog puta Sonjom Vuksanović, bivšom ženom njegovog kolege Željka Šašića s kojim se do tada družio.

Međutim, prošle godine odlučili su da stave tačku na bračnu zajednicu, koja tokom sedam godina koliko je trajala, nije bila konstantno ispunjena harmonijom. Ali, oni su se pomirili pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. naime, bez obzira na teške reči koje su pale među njima i to što ga je ona prijavila za nasilje u porodici.

Bračna kriza kulminirala je u junu prošle godine kada su domaći mediji počeli da pišu o navodnoj Sonjinoj preljubi sa bivšim košarkašem Markom Jarićem. Lukas nije hteo za medije da prizna da mu je Sonja bila neverna, ali je šokantnim otvorenim pismom obavestio javnost da je njegovom braku došao kraj.

"Draga moja ljubavi, doduše bivša, uvek si volela medije i da se slikaš! Uz mene ti je to dobro išlo. Ja ću majci svog deteta ipak ostaviti da se bavi onim što najviše voli i od mene niko neće čuti ništa ružno o tebi, jer si ipak majka moga deteta! Nameštaj afere ocu svog deteta, propagiraj se, reklamiraj se", između ostalog napisao je Lukas.

Ubrzo je srpska javnost bila frapirana vešću da je Lukas pretukao bivšu ženu Sonju. Vuksanovićeva je prijavila bivšeg muža u policiji da ju je udario u glavu, ali je to Lukas brzo negirao:

"Tog dana sam otišao da vidim Viktoriju. Sve je bilo u redu dok Sonja nije počela da pominje intervju koji je nedavno dala, gde me je napljuvala. Rekao sam joj da treba da je bude sramota jer sam ja svih ovih meseci lepo pričao o njoj, a ona me pljuje po novinama. Krenula je da viče na mene pred detetom i svašta da mi govori. Iznervirao sam se i rekao joj: “Sonja, nosi se u ku*ac. Došao sam da vidim dete.” Ali ona nije htela da prestane jer ima dijagnozu. Tada sam joj rekao: “Daj, bre, ku*vetino jedna, teraj se u pi*ku materinu, nemoj da počnem svima da pričam ko si i šta si. To je Sonju još više razljutilo pa je uzela šolju iz koje sam pio kafu i gađala me. Na vreme sam se izmakao pa me nije pogodila. Krenuo sam da izađem na vrata jer sam video u kom smeru ide rasprava, ali ona je stala ispred mene i nije mi dala da prođem. Tada sam je odgurnuo nogom kako bih prošao", ispričao Lukas svoju stranu priče.

Već sutradan Lukas je u policiji priznao da je fizički napao bivšu suprugu i za to dobio uslovnu kaznu od deset meseci, sa rokom provere od tri godine, kao i zabranom prilaska Sonji Vuksanović u trajanju od 18 meseci.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter