Izvor:
13.10.2018 u 14:18
0

ŽIVOT DA STANE NE SME: Na Dorćolu osvanu grafit Sinanu Sakiću. Sin spremio večni poklon ocu, reči koje kidaju dušu! (FOTO,VIDEO)

Čuveni pevač Sinan Sakić danas bi slavio 62. rođendan, da nas posle borbe sa teškom bolešću nije napustio 1. juna ove godine.

Njegov sin Alen Sakić, okupio je društvo sa kojim je svom ocu u čast napravio mural na Dorćolu, gde je pevač sa porodicom i živeo, na kojem se nalazi njegov lik i reči iz jedne od njegovih pesama: "Život da stane ne sme".

Alen je pored ove napravio još nekoliko posveta za svog preminulog oca. U saradnji sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, on je snimio i pesmu koja se takođe zove "Život da stane ne sme".

"Najlepši poklon koji jedan otac od svog sina može da dobije. Poklon koji nema rok trajanja i poklon koji putuje najdalje! 13-og oktobra u 20 časova na rođendan jedne od najvećih ličnosti našeg vremena na Balkanton gang kanalu sa ponosom moj brat, naš novi član član ganga Alen Sakić i pesma „Život ne sme da stane", napisao je Rasta na Instagramu.

Podsetimo, Sinan Sakić preminuo je 1. juna u Beogradu u porodičnom stanu na Dorćolu. Pevač je izgubio bitku sa bolešću na dan kada mu je trebalo biti saopšten datum transplatacije jetre.

Sinan je bio jedan od najpopularnijih folk pevača, a slavu je stekao krajem osamdesetih snimajući sa legendarnom grupom "Južni vetar".

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter