Izvor:
13.10.2018 u 10:51
0

PREŽIVELA PRAVI PAKAO: Dejana Živković otkrila detalje udesa zbog kojeg joj se lice izdeformisalo! (FOTO)

Manekenka Dejana Živković pre dve godine preživela je pravi pakao kada je imala udes, zbog kojeg joj je lice bilo izdeformisano, a lečila se nekoliko nedelja. Iako dugo nije želela da govori o tome, manekenka je sada otvorila dušu i prisetila se svega kroz šta je prošla.

Mnogi su je osuđivali zbog toga što je radila estetske korekcije, međutim, ona kaže da je sve bilo u svrhe izjednačavanja leve i desne strane lica.

U tim momentima, nije mislila ni na šta osim na to da preživi:

"Naravno da sam se uplašila za život, sve se dogodilo tako brzo, bila sam svesna da ce doći do udesa i pogledala u vozača momentalno sa blagim šokom svega bukvalno sekund pre udesa", rekla je Živkovićeva.

Na pitanje kako je došlo udesa, manekenka je objasnila:

"Vraćali smo se sa plaže u Sen Tropeu u Francuskoj, bila je velika gužva u našem pravcu, a prijatelj sa kojim sam bila želeo je da obiđe kolonu. U krivini nije video ležećeg policajaca koji je bio veći nego što je inače. U tom trenutku, pojavio se kombi iz suprotnog smera. Nije bilo moguće izbeći udes", priseća se Dejana jezivog momenta.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter