Izvor:
19.08.2018 u 11:25
0

PROGOVORILA O NESUGLASICAMA U BRAKU: Goca Tržan otkrila na šta je nagovara suprug!

Goca Tržan progovorila je o nesuglasicama koje ima sa mužem Rašom Novakovićem. Tiču se njene težine, jer kako navodi, on je pravi muškarac i voli kada “je ima”! Ma koliko se ona trudila da skine još koji kilogram, Raša smatra da je sada već dosta.

– Mene moj muž voli kakva god da sam. Nekad je čak u fazonu: ‘Daj, bre, ugoj se malo, da budu veće te s.se!’ … on to voli, naravno, pravi muškarac. Namučih se da skinem 5 kg, pusti me – priznala je pevačica u svom poznatom maniru, ali Raša nije odustajao, već smatra da to “ne dolazi u obzir”.

Vreme će pokazati da li ga je poslušala, ili je pak nastavila sa napornim vežbama uz pomoć kojih održava zavidnu liniju.

Izvor: Story
Foto: Instagram/gocatrzan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter