Izvor:
03.05.2016 u 22:56
0

UŽIVANJE SA DECOM: Poznata princeza kao fotograf (FOTO)

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, pričala je o svom iskustvu za fotografisanje.

Poznati britanski modni gotograf Džoš Olins je izjavio da je princeza Kejt vrlo prirodna na naslovnici britanskog izdanja časopisa Vog. Međutim, slaže se da su ispred kamere pravi profesionalci u stvari njena deca, Džordž i Šarlot, koji nemaju problema da poziraju, naročito za svoju mamu.

Prilikom fotografisanja svoje dece, bila sam zapanjena dozom samopouzdanja koju deca pred kamerama imaju, za razliku od odraslih – iskrena je Kejt.

Većinu slika princa Džordža i princeze Šarlot, fotografisala je njihova majka Kejt, uključujući i slike Šarlot za njen prvi rođendan. Izvor iz palate kaže da je Kejt "oduševljen fotograf" i da uživa u fotografisanju svoje dece.

Vovotkinja od Kembridža definitivno ima "dobro oko" za umetnost, sa obzirom na to da je diplomirala istoriju umetnosti na Univerzitetu Sv. Endrju u Škotskoj, gde je i upoznala svog muža, princa Vilijama.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Yahoodstweet/EsMexico/marieclaire

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter