Izvor:
03.05.2016 u 22:27
0

„MET GALA“: Poznate cice oduševile stajlingom (FOTO)

Kajli Džener, Bijonse i Alesandra Ambrosio samo su neke od slavnih ličnosti koje su se pojavile na "after partiju" ovog vrlo važnog društvenog događaja.

Svečani Bal ima za cilj okupljanje svetskog džet seta kako bi se prikupila novčana sredstva za dobrobit Instituta za nošnju pri Metropoliten muzeju u Njujorku. Svake godine manifestacija ima određenu temu i od gostiju se očekuje da se na Balu pojave u odgovarajućoj toaleti. Tema ove godine je Moda u doba tehnologije.

Međutim, postoji i neformalni deo čitavog događaja, a to je žurka nakon Bala, odnosno after parti. Pored zanosnih pripadnica lepšeg pola, ove godine je i muška populacija ostavila sve prisutne bez teksta.

Uverite se i sami.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/CelebritiesRep/TheBeyHiveTeam/LasVegasNvBlog/BritishGQ/QHQfashion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter