Izvor:
25.06.2018 u 11:33
0

ZORICI DOSTA POPULARNOSTI: Pružena joj fantastična poslovna prilika a ona je odbila!

Produkcija rijalitija "Parovi" je odlučila da ne zaboravi svoje učesnike po završetku šoua pa je tako objavljeno da će po završetku šoua neki od takmičara dobiti posao na televiziji.

Učesnici su to dočekali sa velikim oduševljenjem posebno ženski deo vile ali ne i Zorica Dukić.

Poznato je da je jedan vremenski period upravo želela da se okuša kao voditelj na Happy televiziji sada kada joj se pruža šansa ona ne želi.

Kao mala jesam sebe zamišljala da budem voditeljka da me svi poznaju i to je bio neki moj san ali sam se odlučila za svoj privatni biznis i nisam se posvetila toj mojoj želji. Ja u svakom slučaju smatram sebe TV licem ove televizije jer sam prvi pobednik ovog šoua, jer mi je ova televizija pružila mnogo toga, mene ljudi prepoznaju i hvala puno na tome. Ali voditeljka da budem neću– rekla je Zorica Dukić

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter