Izvor:
24.06.2018 u 13:00
0

LAKIĆ POD VELIKIM STRESOM: Na lekovima za smirenje pred polufinale!

Polufinale koje se održava večeras u vili Parova uzdrmalo je mnoge učesnike.

Pored Nine Prlje i Milija Nikola Lakić se oseća jako loše i pod velikim stresom.

Kako je rekao u panici je i mnogo mu je teško jer zna da će večeras napustiti vilu. Od produkcije je tražio lek za smirenje kako bi mogao sve da podnese večeras.

On je emotivno vezan za vilu Parova i očiju punih suza se svima zahvalio za sve što su učinili za njega u toku ove sezone.

Zamolio sam produkciju da mi spuste lek znam da mi je put večeras zagarantovan. Želim da pozovem moje roditelje da dođu večeras po mene i da čestitam svima koji su došli dovde to je veliki uspeh za nas. Drago mi je što sam došao dovde, imam veliku frku naravno– rekao je Lakić

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter