Izvor:
20.04.2018 u 00:48
0

ALEKSANDRA RAZOTKRIVENA: Evo šta je uradila sa Davidom pred ulazak u rijaliti!

Gosti emisije vile Parova su ujedno i novinari koji se bave aktuelnim dešavanjima u vili Parova. Novinarka je imala pitanje za Aleksandru Subotić a odnosi se na nju i Davida.

Kako je rekla došla je do saznanja da se ona tajno venčala sa Davidom pred ulazak u rijlaiti kako bi on mogao da brine o njenoj ćerki.

Njen otac Karađorđe je potvrdio tu informaciju, a Aleksandra nije želela da komentariše i otkrije da li je to zaista istina.

Što se mene tiče da ja želim da pričam na tu temu ja bih pričala, nemam komentar. Ko je tu priču dao stvarno ne znam to što je rekao Karađorđe nek on komentariše ja ne želim– rekla je Aleksandra Subotić

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter