Izvor:
11.04.2018 u 20:06
0

GASTTOZZ NA IVICI SUZA ZBOG MLADENA: On je jaka ličnost, trebao bi ovo da premosti!

Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" ove srede biraju najveću zavodnicu najpopularnije vile na Balkanu.

Ipak, Mladen Vuletić je odlučio da napusti najpopularniju vilu na Balkanu zbog svađe sa Ninom Prljom, spakovao se i stao na vrata.

Sada se samo čeka odluka da li će mu vrata zaista biti otvorena, a Nenad Marinković Gasttozz je odlučio da prokomentariše ovaj Mladenov potez.

Mislim da bi Mladen trebao ovo da premosti. On je veoma jaka ličnost. Ovo što se sada dešava ne može niko da razume ko nije bio u ovoj situaciju. Nisam merodavan da mu dajem savet, ali bih zaista voleo da ostane – rekao je Gasttozz.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter