Izvor:
14.02.2018 u 01:45
0

RAZOČARAN: Naida neće posetiti Gasttozza na Dan zaljubljenih, ali zato traži STRIPERA na Instagramu!

Učesnik rijaliti šoua "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz tokom celog dana je neraspoložen jer mu njegova devoka Naida Gadžo nije obećala da će doći za Dan zaljubljenih.

U program se uključio i Nenadov prijatelj iz Sarajeva, koji je poručio rijaliti zvezdi da se ne sekira, već da se opusti, jer je zaista sve u redu.

Međutim, u tom momentu je do vile stigla informacija da je Naide u toku dana putem Instagrama tražila stripera za drugaričino devojačko veče.

Gasttozzov prijatelj Peko demantovao je ove tvrdnje, ali tu je Instagram Naide Gadžo na kojem možemo da vidimo da je ona zaista postavila ovaj oglas.

Nenadu se nije svidelo to što je ona baš sa sutra veče tražila stripera, ali je to vešto prikrivao, dok mu je Dalila Dragojević "dobacila" da se ne nervira, jer je ubeđena da mu Naida sprema iznenađenje.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter