Izvor:
17.07.2016 u 21:43
0

ON JE BIO NAJGLASNIJI: Ovaj FAN je NAPRAVIO PRAVU POMETNJU U FINALU!

Sinoćnje spektakularno finale najgledanijeg zabavno-humorističkog programa ,,Parovi'' obeležili su i fanovi rijaliti zvezda, koji su došli da podrže svoje mezimce na dan odluke! Bilo je tu Hijenica, Mačića, Burazengija, ali jedan fan je bio najglasniji i ubedljivo se razlikovao od ostalih.

Naime, u pitanju je Mario, Macina romansa iz vile koji je sve prisutne u studiju iznenadio kada je uzvikivao ''Maca do pobede'' toliko dugo da se činilo da ne može da prestane. U jednom momentu je čak počeo i da skače i navija za Macu toliko glasno da je izgledalo da je nadglasao sve ostale fanove.

Šta će se desiti između Mace i Maria, ostaje da se vidi, a mladi Požarevčanin tvrdi da Macu voli istinski i da mu marketing nije ni na kraj pameti.

Mario

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter